Norsk Litteraturfestival på Lillehammer er slutt for denne gang og vi har talt opp i overkant av 24 000 publikummere.  Det summer fornøyde kommentarer i alle sosiale medier og det kommer en strøm av gode ord inn til administrasjonen. Dette setter vi stor pris på, og vi vil derfor takke alle som var med å gjøre denne festivalen til en suksess; forfattere, frivillige, serveringssteder, scener og publikum.

Velkommen tilbake 26. til 31. mai 2015!

The Norwegian Festival of Literature 2014 had over 24 000 visitors, and is said to be one of the best festivals in our history by press and our audience. We will thank everyone who helped us make this festival a success; both authors, volounteers, cooperators and the audience.

The administration is now busy programming for the 2015 festival. Pay attention for news on our website, Facebook and Twitter.

Dates to mark in your calendar:

– 10 names will be released before Christmas!
– Full programme will be released 8 April 2015!

Welcome back 26 – 31 May 2015!