Bli med oss på festaften!
 Vi gir deg litteratur og musikk i verdensklasse når Karl Ove Knausgård, Clarie-Louise Bennett og Hans Herbjørnsrud byr opp til dans med ord og toner i kveld.
 
Anerkjente John Freeman tar samtalen om Munch med Knausgård, og vi anbefaler 
deg å være på plass når kortprosadronning Lydia Davis blir med på festen via storskjerm fra New York.
 
Du får også anledning til å bli bedre kjent med britiske Max Porter som nylig har fått oversatt sin bok til norsk, Andrew McMillan som er kjent for sin poetiske skildringer av livet som homofil, og en av Norges mest markerte kritiker Ane Fartsethås. 
 

Den prisbelønte forfatteren og spaltisten Selma Lønning Aarø er vår dirigent for kvelden. Vel møtt til en stjernespekket forestilling der selveste Ellen Andrea Wang gir oss kunstneriske innslag. Dette blir en festaften du sent vil glemme!

Tekst: Lars Giæver
Foto: Mette Banken