DEBUTANTSEMINAR 2018

Vi inviterer skjønnlitterære debutanter til å melde seg på  seminar den 29. – 30. mai 2018 på Lillehammer. Seminaret vil bli holdt på Nansenskolen.

I tillegg til det faglig programmet legges det opp til felles sosiale aktiviteter. Tirsdag kveld inviteres alle debutantene til åpningsforestillingen på Maihaugen. Onsdag kveld er det lagt opp til bespisning og underholdning på Nansenskolens årlige hagefest etter seminaret. Her vil det være åpen mikrofon med en spesiell invitasjon til debutantene om å lese fra tekstene sine.

Alle som deltar på seminaret vil få et festivalpass. Deltagelse dekker to overnattinger og mat på skolen, men reisen dekkes ikke. Invitasjonen gjelder alle som debuterte skjønnlitterært på et norsk forlag i 2017. Påmelding forutsetter deltagelse på hele seminaret. Seminaret har et begrenset antall plasser, fyll derfor ut følgende søknadsskjema og send til  elisabeth@litteraturfestival.no

SVARFRIST: 15 FEBRUAR 2018

 

Ditt navn:

Tittel på bok:

Sjanger:

Forlag:

Redaktør:

Skriv litt om deg selv og prosjektet ditt: