Leserfavorittene Sunde og Aidt møtes til samtale om litteratur og sorg.

Alle sørger på sin egen måte, dette vet vi, men hvilken form kan det ta som litteratur, og finnes det et språk som kan beskrive det aller verste? Under Norsk Litteraturfestival møtes to av Nordens høyest ansette forfattere, Naja Marie Aidt og Ole Robert Sunde, til samtale om sorgbearbeidelse i litteraturen og deres to siste bøker. Begivenheten tegner til å bli en av festivalens store publikumsopplevelser.

Leserfavoritter
Naja Marie Aids roman Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake og Ole Robert Sundes Penelope er syk er sterke leseropplevelser om livet, døden og ikke minst om litteratur. Bøkene er skrevet av to forfattere som i eget kunstneriske virke alltid har vendt seg mot annen litteratur, og som i møte med det verste i livet – det å miste noen som står en svært nær, henholdsvis et barn og en ektefelle – leser for å forstå seg selv og skriver for å komme gjennom det som ikke synes mulig å komme gjennom.
Aidt mottok for kort tid siden den høythengende Weekendavisens litteraturpris og Sunde fikk nylig P2-lytternes romanpris.

Hør Sunde og Aidt på Lillehammer bibliotek torsdag 31. mai kl. 13.00.

Billetter i salg her.