Norsk Litteraturfestival inviterer skjønnlitterære debutanter til seminar den 21. til 22. mai 2019  på Lillehammer. Seminaret holdes på Nansenskolen. 

I tillegg til det faglig programmet legges det opp til felles sosiale aktiviteter. Tirsdag kveld inviteres alle debutantene til åpningsforestillingen på Maihaugen. Onsdag kveld er det lagt opp til bespisning og underholdning på Nansenskolens årlige hagefest etter seminaret. Her vil det være åpen mikrofon med en spesiell invitasjon til debutantene om å lese fra tekstene sine.

Alle som deltar på seminaret vil få et festivalpass. Vi dekker to overnattinger og mat på skolen, men reisen dekkes ikke. Invitasjonen gjelder alle som debuterte skjønnlitterært på et norsk forlag i 2018. (De som debuterer i 2019, kan ikke delta på seminar i 2019, men blir invitert i 2020) Påmelding forutsetter deltagelse på hele seminaret. Seminaret har et begrenset antall plasser, fyll derfor ut følgende søknadsskjema og send det til mathias.samuelsen@offcenit.no:

Ditt navn:

Tittel på bok:

Sjanger:

Forlag:

Redaktør:

Skriv litt om deg selv og prosjektet ditt:

Søknadsfrist: 15. februar. 
På grunn av en stor mengde debutanter er vi nødt til å gjøre en utvelgelse.