I vår arrangerer vi igjen Komma, visningsarena for litteratur. Vi har doblet programmet og inviterer til fullvisning av sju produksjoner, scenesamtaler, debatt, to runder med semikolon og mye mer. Fjorårets billetter forsvant i løpet av få uker, så hold av datoene 20. – 21. mai 2019 og meld deg på i dag!

 

Med Komma ønsker vi å synliggjøre god litteratur og bidra til bedre spredning, større bredde og mangfold innen Den kulturelle skolesekken og i andre sammenhenger der det er ønske og behov for god formidling av litteratur.

Et programråd bestående av representanter fra Oppland fylkeskommune, Turnéorganisasjonen, Akershus fylkeskommune, Forfattersentrum, Norsk Litteraturfestival og Kulturtanken har valgt ut hvilke produksjoner som vises under Komma. Utvalget er basert på produksjoner som ulike produsenter og fylker har meldt inn. 

Komma foregår på Lillehammer rett i forkant av Norsk Litteraturfestival

I tillegg til visninger inviterer vi til felles lunsjer, festmiddag og Litteraturfestivalens åpningsforestilling. Vi lover faglig påfyll og god stemning med nye og gamle venner.

For de av dere som ønsker å bli med videre på Norsk Litteraturfestival får du som Kommadeltaker et ekstra godt tilbud på festivalpass. Det vil også bli mulig å oppleve en del av Pegasusarrangementene på onsdag. Bruk ditt Komma-pass som billett.

PROGRAM

PRAKTISK INFO

PÅMELDING