Lørdag: Minifestival på Stortorget

Det er duket litteraturfestivalens store sentrumsdag med en rekke arrangementer på og rundt Stortorget. Ansvarlig for barne- og familieprogrammet under festivalen, Anne-Thea Haavind gleder seg stort til alt det morsomme som skal skje:
– Alt er gratis, og barna kan både få lytte til opplesninger og leke med litteraturen gjennom verksteder og rebusløp. Skikkelig gøy både for barn, foreldre og besteforeldre!

Brillebjørn
Kl. 10.00 – 10.40, Teltet på Stortorget

Ullas løype
Kl. 10.45 – 10.55, Teltet på Stortorget

Lag ditt eige dorulldyr
Kl. 11.00 – 10.55, Lillehammer Kunstmuseum

Kaktusaurus Rex inviterer til bursdagsfest
Kl. 11.00 – 11.30, Gravdahl Bokhandel

Brenners eventyrskatt
Kl. 12.00 – 12.45, Teltet på Stortorget

Rottatouille
Kl. 13.00 – 15.00, Lillehammer kino, sal 2

Søndag: Familiedag på Maihaugen

POW! ZAP! BOOM! BAM! Ta med deg hele familien på Maihaugen og opplev en dag full av forestillinger, dans, aktiviteter og verksteder. Vi får treffe både klassiske og moderne superhelter gjennom fortellerstunder med Trygve Ramnefjell, som er en av Norges aller beste litteraturformidlere. Her er både Pippi, Håndbok for Superhelter og Kaptein Supertruse representert. Barna får skape sin egen superhelt sammen med Josef Yohannes, skaperen bak den internasjonale suksessen The Urban Legend, og konsert med de musikalske superheltene Meg og kammeraten min. Mange lokale kulturskoler og amatørgrupper er med og bidrar, og det blir teater, konserter, tatoveringssjappe med superhelt-emblemer, kjepphestløp med superhelttema og mye mer!

Superhelter!
Fra kl. 12, Maihaugen