Eller stikk innom Leseriet café på Lillehammer fra kl 17 tirsdag 21. mai.

Forfatteren Jonny Halberg skal ha høytlesning av verdens lengste roman, 3500-sidersklassikeren På sporet av den tapte tid av Marcel Proust. Boka tok 15 år å skrive. NRK følger den halsbrekkende øvelsen det er å lese hele romanen høyt i en ny minutt-for-minutt-sending, og sender i samarbeid med festivalen direkte fra opplesningen døgnet rundt fra start til slutt på egne nettsider.

Den første timen, fra kl 17 til kl 18 tirsdag 21. mai, kan også følges på NRK2 med Siss Vik som programleder.

Halberg starter opplesningen ved festivalstart. Kommer han i mål før festivalen er over? Kommer han fra det med stemme og helse i behold? Forfatter og lege Christer Mjåset bistår med regelmessig helsesjekk og kanskje dukker det også opp andre gode hjelpere. Følg med på NRK.no, eller live på Leseriet café på Lillehammer, som har bakt madeleinekaker for anledningen.

Sett deg ned og la deg nære av noe av det beste fransk litteratur har å by på.

Se Facebook-arrangement.

KONKURRANSE!

Hvor mange timer vil Jonny Halberg bruke på å lese hele På sporet av den tapte tid?

Vinn alle syv bindene, i ny og bearbeidet språkdrakt!

Send ditt svar til post@offcenit.no eller kommentér på konkurranseposten på Facebook eller Instagram.

Regler: Kun ett svar per person. Den som svarer det nærmeste antallet sider vinner premien. Dersom flere svarer rett vil det bli trukket mellom disse.