Velg blant 101 morsomme og lærerike arrangementer for alle i skole og barnehage. Her kan VR-briller testes, forfatterstjerner møtes, naturen studeres, eller hva med å gå i Bjørnsons fotspor på Verditinget på Aulestad? 

Se alle programposter her og meld på klassen eller barnehagen din.

25. – 31. mai 2020 inviteres det igjen til litteraturfestival, og Lillehammer fylles av store og små barn i gule t-skjorter.

Programmet er godt og variert, så har jeg troen på at alle finner noe som faller i smak, forteller Pegasus-ansvarlig Anne-Thea Haavind entusiastisk.

Etter mange år med kjempeetterspørsel fikk festivalen i 2019, med økonomisk hjelp fra bl.a Sparebankstiftelsen DNB, mulighet til å doble kapasiteten fra 50 til nesten 100 arrangementer. Påmeldingene strømmet inn, hele 1700 til de 1000 plassene dette utgjorde. I 2020 har Pegasus fått til en liten økning i antall arrangementer fra rekordåret 2019.

Selv om vi nå har økt til over hundre arrangementer vet vi av etterspørselen de siste årene at det dessverre er noen vi må si nei til. Jeg anbefaler derfor alle å være raske med påmelding, råder Haavind.

Les mer om Pegasus her.