Mandag 23. mars kl 12 ønskes alle skolestartere, og andre barn som vil være med, velkommen til et møte med forfatter Line Renslebråten og det yrende livet som finnes under polarisen. På YouTube!

Følg med på Facebook-arrangementet for riktig YouTube-lenke. Filmen legges i etterkant også ut på Boklek sine nettsider slik at du kan se den når det passer deg. Klikk deg også inn på her for mange morsomme oppgaver, og flere små tegnekurs med Line. Vil du være med og leke med boka?

Hva er Boklek?

Boklek er et samarbeid mellom Norsk Litteraturfestival, Innlandet fylkesbibliotek og alle folkebibliotekene i Innlandet. Prosjektet støttes av Eidsiva og Sparebankstiftelsen Hedmark. Målet med prosjektet er å skape positive litteraturopplevelser for alle skolestartere i fylket. Boklek startet opp i 2014, og i 2019 deltok over 3000 barn i prosjektet. I 2020 inviteres skolestarterne igjen til Boklek, til å oppdage boka gjennom å lytte, tegne, dikte, fortelle og skape.