Ved å lytte til vår «Åpen lesesirkel»-podkast kan du få leseinspirasjon uten at du trenger å bevege deg utenfor hjemmets fire vegger. Podkasten er også perfekt som startkabel i (FaceTime-)samtale med andre.

Denne våren har vår åpne lesesirkel åpnet enda mer opp. Ved å lage en podkast-variant av hver av bøkene vi har hatt under leselupen, har festivalen hatt et tilbud til alle som har ønsket å lese med oss, men som ikke har kunnet delta fysisk. Klikk deg inn under og vær med oss og lese og lytte! 

I hver episode får man en introduksjon til boka signert enten kunstnerisk rådgiver ved festivalen, Mathias R. Samuelsen, eller festivalsjef Marit Borkenhagen. I tillegg kan du høre opplesning fra enten forfatteren selv, eller fra den norske gjendikteren.  

Til nå har vi lest:

Agnes Ravatns Dei sju dørene

Mariana Enriquez Ting vi mistet i brannen

Ocean Vuong På jorda er vi glimtvis vakre

Marit Eikemos Hardanger

Alle episodene er tilgjengelig i Spotify og iTunes.

Se samlesiden for alle podkastepisodene her.

Disse episodene gjenstår: 

Valeria Luiselli: Arkiv over bortkomne barn, slippes 23. mars 

Nina Lykke: Full spredning, slippes 14. april