Vi gir deg Banknatta 2020 – som avatar!

Spør du noen som har vært på Norsk Litteraturfestival om hva de husker best, er sjansen stor for at de sier Banknatta. Fredagen i festivalen fylles Kulturhuset Banken til randen av festglade folk. I år kan vi ikke være sammen i Banken, men arrangementer, dans, prat og konserter blir det likevel her i vår virtuelle Banknatt!

For aller første gang inviterer vi til et heldigitalt, sosialt arrangement, der publikum deltar hjemme fra egen stue – som avatarer! På Banknatta velger du din avatar og beveger deg rundt i kveldens digitale lokaler. Du trenger ingen tekniske forkunnskaper for å bli med – dette er for alle. Du kan prate med nye og gamle venner, se bilder fra tidligere festivaler, være med på quiz, og selvsagt følge kveldens spennende programrekke fra scenen. Og alt er gratis å være med på.

Vil du være med? Registrer deg og få tilsendt invitasjon med påloggingsinfo når arrangementet nærmer seg: https://forms.gle/wHbCe1oMzWnGRoVH8

Program

21:00 Velkommen ved Bankdirektør Anne Gaathaug

21:05 Dei Nye Kapellanane, del 1

21:20 Rett fra Helvete. Erlend Loe i samtale med Anne Gaathaug

21:50 Dei Nye Kapellanane, del 2

22:00 Så vidt en hit!

22:30 Dei Nye Kapellanane, del 3