Lørdag 26. september blir det moro for hele familien i Lillehammer sentrum når Pegasus inviterer til familielørdag!  

– Etter en vår uten ordentlig festivalstemning gleder vi oss nå skikkelig til å invitere familier til Pegasus igjen, sier Pegasusansvarlig Anne-Thea Haavind.   

Det blir tegnemoro, monsterverksted, familiekonsert, film og mye mer! Vi legger til rette for en trygg festivalopplevelse med små publikumsgrupper og god avstand Blant årets høydepunkt er besøk av forfatter Bjørn Rørvik og illustratør Gry Moursund som skal fortelle fra sin nye bok Bukkene Bruse drar til Syden  

Program 

– Familielørdagen blir en minifestival med mange veier inn i litteraturen. Her skal barna både få delta aktivt selv og treffe noen av de beste formidlerne vi har å by på, forteller Anne-Thea Haavind. 

Alle arrangementer er gratis, men krever påmelding av smittevernhensyn, og det blir førstemann til mølla!  

SE HELE PROGRAMMET OG MELD DEG PÅ ARRANGEMENTENE HER 

 

Smittevern på Pegasus 

Vi har fokus på trygge festivalopplevelser, noe publikum kommer til å merke gjennom en rekke smitteverntiltak. Festivalen forholder seg til de til enhver tid gjeldende anbefalingene til Folkehelseinstituttet og følger de nasjonale retningslinjene for arrangement. Les mer om smittevern på Pegasus i denne saken