Norsk Litteraturfestival inviterer til debutantseminar den 31. mai til 1. juni 2022 på Lillehammer. 

 

Debutantseminaret arrangeres årlig på Nansenskolen den samme uken som Norsk Litteraturfestival.

I tillegg til det faglige programmet legges det opp til felles sosiale aktiviteter. Tirsdag kveld inviteres alle debutantene til åpningsforestillingen på Maihaugen. Onsdag kveld blir det bespisning og underholdning på Nansenskolens årlige hagefest etter seminaret. Alle som deltar på seminaret, vil få et festivalpass. Vi dekker to overnattinger og mat på skolen, men reisen dekkes ikke.

Invitasjonen gjelder alle som debuterte skjønnlitterært på et norsk forlag i 2021. Er du debutant i 2022? Da blir du invitert til seminaret i 2023. Påmelding forutsetter deltagelse på hele seminaret. Seminaret har et begrenset antall plasser. Du kan søke om plass på seminaret under. Søknadsfrist er tirsdag 15. februar.