Mandag 30. og tirsdag 31. mai arrangeres Komma – visningsarena for litteraturproduksjoner. Meld deg på for å bli med!

Årets Komma-program er fullt av gode produksjoner som vi gleder oss til å vise frem. Du får både faglig påfyll, sosiale møteplasser og fine dager på Lillehammer. Vi presenterer også korte utdrag fra produksjoner som allerede er på turné, eller som er under utvikling.

Mer informasjon om Komma finner du her. 

Meld deg på her.

17 ulike produksjoner

I år får du mulighet til å oppleve utdrag eller fullvisning av 17 ulike produksjoner på Komma.  Vi skal ha tre runder med semikolon med temaene å formidle historie, bærekraft og elevmedvirkning, og Anna Fiske, Anne Gunn Halvorsen, Bjørn Ingvaldsen og Alfred Fidjestøl gir deg svar på spørsmålene du selv ikke tør å stille i Ikke spør om D(et)KS.

Alt ligger til rette for tidenes kveld når vi kombinerer Kommas festmiddag mandag med et arrangment viet til purrende, malende, temperamentfulle favorittdyr. Vi snakkes selvsagt om Kristins Katteshow, der Kristin Fridtun snakker med Bjørn Ingvaldsen, Bjørn Arild Ersland og Ellen Sofie Lauritzen om katter, kattebøker og katteproduksjoner.

Se hele programmet her.

En visningsarena for litteraturproduksjoner

Komma foregår på Lillehammer rett i forkant av Norsk Litteraturfestival. Med Komma ønsker vi å synliggjøre god litteratur og bidra til bedre spredning, større bredde og mangfold innen Den kulturelle skolesekken og i andre sammenhenger der det er ønske og behov for god formidling av litteratur. Komma er et samarbeid mellom Den kulturelle skolesekken i Innlandet, Den kulturelle skolesekken i Viken, Forfattersentrum, Norsk Litteraturfestival og Kulturtanken. Et programråd har valgt ut hvilke produksjoner som vises under Komma. Utvalget er basert på produksjoner som produsenter, forfattere og fylker har meldt inn.