Mandag 22. og tirsdag 23. mai arrangeres Komma 2023 – visningsarena for litteraturproduksjoner.

Årets Kommaprogram er fullt av gode produksjoner som vi gleder oss til å vise frem. Du får både faglig påfyll, sosiale møteplasser og fine dager på Lillehammer. Vi presenterer også korte utdrag fra produksjoner som allerede er på turné, eller som er under utvikling.

Bredt program

Du får mulighet til å oppleve en rekke utdrag fra og fullvisninger av produksjoner på Komma. Vi skal blant annet ha visninger av Rigel med Ida Larmo, Høgspenning. Livsfare. med Helene Guåker, Supervulkaner og digre dinosaurer med Reidar Müller og Sigbjørn Lilleeng, og kirkekonsert med både beatbox og joik. I tillegg blir det rom for mange gode samtaler – både formelle og uformelle – i løpet av de to dagene vi er sammen på Komma.

Alt ligger til rette for tidenes kveld når vi kombinerer Kommas festmiddag med et show ledet av selveste quizkongen Christopher Pahle! Her vil du både få mulighet til å trene dine små grå, spise nydelig mat og vise hvor godt du egentlig klarer å samarbeide med kollegaene dine.

Komma er et samarbeid mellom Den kulturelle skolesekken i Innlandet, Den kulturelle skolesekken i Viken, Forfattersentrum, Norsk Litteraturfestival og Kulturtanken.