Skriv en novelle eller en annen tekst om hvordan verden ser ut i 2030.

Regler: Pegasus er Norsk Litteraturfestivals tilbud til barn og ungdom. I samarbeid med Eidsiva og Gudbrandsdølen Dagningen inviterer vi til skrivekonkurranse for 9. og 10. klasse. Hver elev kan sende inn én tekst, maks 2 A4-sider, og teksten må ha en tittel. Vi kårer én vinner. 

Premier: Vinneren av skrivekonkurransen får ta med seg klassen på tur til Energisenteret på Hunderfossen mandag 12. juni. I tillegg får vinneren en stor bokpakke, og vinnerteksten publiseres i GD. En jury bestående av Vibeke Hoelseth fra Eidsiva, barne- og ungdomsbibliotekar Hege Gjerdbakken og Mia Granum fra Norsk Litteraturfestival vurderer alle innkomne bidrag.

Send tekst til pegasus@litteraturfestival.no innen 15. mai. Husk navn, klasse og skole.