Deepti Kapoor

Deepti Kapoor ble født i Moradabad, Uttar Pradesh, og vokste opp i Bombay, Bahrain og Dehradun. I 1997 dro hun til University of Delhi for å studere journalistikk og fullførte senere en MA i sosialpsykologi. Hun tilbrakte det neste tiåret med å jobbe for ulike publikasjoner, kjøre rundt i byen, finne historier og lære gatene. Hun bor nå i Portugal.

Bad Character er historien om Idha, en ung kvinne som finner flukt fra det arrangerte ekteskapet og sikkerheten som hennes middelklasseverden har å tilby gjennom et tilfeldig møte med en karismatisk, farlig ung mann. Hun blir raskt utsatt for de spennende, ofte ulovlige gledene som både byen, Delhi og kroppen hennes kan holde.
Men etter hvert som affæren fortsetter, og dobbeltlivet hennes blir dypere, fører kjærestens stadig mer ustabile oppførsel dem forbi point of no return, der sorg, kjærlighet og vold truer med å forvandle galskapen hans til sin egen.

En roman om kvinnelig begjær, A Bad Character viser oss et Delhi vi ikke har sett i fiksjon før: en by full av vold, raseri og korrupsjon.

NÅR KORRUPSJONEN FORGIFTER LIVET

27. mai | 16:00 - 16:50 | Verdensteateret

Legg til i din festival

SAMFUNNETS SKYGGESIDER

28. mai | 14:00 - 14:50 | Lillehammer bibliotek

Legg til i din festival