Kjøp billetter

Festivalpass og dagspass kjøper du her, eller hos vår billettleverandør! 

Billettsalget starter 1. april 2020.

I 2020 har vårt Festivalkontor på Lillehammer kino åpent: 

Mandag 25. mai: 10-20
Tirsdag 26. mai til fredag 29. mai: 09-20
Lørdag 30. mai: 10-18
Søndag 31. mai: 12-15

Fra 1. april kan du også kjøpe billetter hos festivalbokhandelen Gravdahl Bokhandel i Storgata i Lillehammer og under festivalen på festivalkontoret (åpent 25.–31. mai 2020).

Festivalpass 2020

Festivalpass gjelder for alle arrangement i regi av festivalen fra og med tirsdag til og med søndag, med forbehold om ledige plasser eller om annet er spesifisert. Dagspass gjelder for alle arrangement i regi av festivalen den aktuelle dagen, med forbehold om ledige plasser eller om annet er spesifisert. Dagspass kjøpes for valgfri dag og byttes i bånd for den aktuelle dagen på festivalkontoret under festivalen. Alle pass gir også fri inngang på Lillehammer Kunstmuseum under festivalen.

Husk å bytte billetten til bånd på festivalkontoret under festivalen. 

Garantibillett

Er en tilleggsbillett for deg som har kjøpt et festivalpass/dagspass og som sikrer deg inngang på et arrangement. Du får tilgang til garantibillettene (som koster 10 kr) via en promokode som sendes til deg når du kjøper passet. Ta kontakt om du har kjøpt pass og ikke har mottatt denne koden. Husk å vise både billetten og passet ditt ved inngangen. Denne ordningen gjelder kun kjøpte festivalpass og dagspass.

Priser

Billettype Pris
Festivalpass Ordinær 1990,-
Student 990,-
Dagspass Ordinær 890,-
Barn 0–2 år Gratis

 

Ledsager

Ledsager går gratis med godkjent ledsagerbevis. Den som ledsages kjøper ordinær billett. Billett og bevis vises ved inngang til arrangementet. Send gjerne en mail til festivalen om hvilke programposter dere skal på til annette.seglem@litteraturfestival.no.

Student

Studenter har 50 % rabatt på festivalpass.