Vi anbefaler alle å kjøpe billett på forhånd i 2021!

Årets litteraturfestival vil ha begrenset kapasitet, så i år må du være tidlig ute for å sikre deg de billettene du ønsker. Vi ønsker også å unngå kø i dørene og vi må ivareta retningslinjene for evt. smittesporingsarbeid.

Les om hvordan du bruker garantibilletter.

Fra 23. april kan du også kjøpe billetter hos festivalbokhandelen Norli Storgata 61 på Lillehammer.

Billettsalg på vårt festivalkontor på Lillehammer i 2021

Tirsdag 25. mai til fredag 28. mai: 09-20
Lørdag 29. mai: 10-18
Søndag 30. mai: 12-15

Refusjon: Kjøpte billetter refunderes ikke, såfremt du ikke er smittet eller mistenker at du er smittet med Covid-19, og melder dette inn senest dagen før arrangementet du har kjøpt billett til skal avholdes.

Ulike typer billetter i 2021

Festivalpass

Gir tilgang til alle festivalarrangementer under Norsk Litteraturfestival 2021, så sant det er ledig plass. For å sikre deg plass oppfordrer vi på det sterkeste å gå til anskaffelse av garantibilletter (les mer under) i god tid. Oppsøk festivalkontoret for å aktivere festivalpasset.

Digitalt festivalpass

Alle som kjøper digitalt festivalpass for tilgang direktestrøm fra om lag 30 festivalarrangementer. Lenke med passord tilsendes rett i forkant av festival. Se program for hvilke poster dette gjelder. Etter at arrangementet er ferdig vil innspillingen ligge tilgjengelig for deg med digitalt festivalpass i én måned.

Dagspass

Gir tilgang til alle festivalarrangementer på valgfri under Norsk Litteraturfestival 2021, så sant det er ledig plass. For å sikre deg plass oppfordrer vi på det sterkeste å gå til anskaffelse av garantibilletter (les mer under) i god tid. Oppsøk festivalkontoret for å aktivere dagspasset den dagen du ønsker å bruke det.

Enkeltbillett

Gir tilgang til ett enkelt festivalarrangement for én person

Garantibillett

Alle som kjøper festivalpass får tilsendt en promokode som kan brukes til å hente ut garantibilletter (kr. 10). Ved å kjøpe en garantibillett er du garantert plass på det aktuelle arrangementet. På grunn av smitteverntiltak har vi i 2021 et svært begrenset antall plasser på hvert arrangement, så det oppfordres derfor i særlig grad å ta ut garantibilletter til det man vil få med seg i god tid. Les om hvordan du bruker garantibilletter her. 

 

Priser 2021

Billettype Pris
Festivalpass Ordinær 2090,-
Student 1090,-
Dagspass Ordinær 990,-
Barn 0–2 år Gratis

 

Ledsager

Ledsager går gratis med godkjent ledsagerbevis. Den som ledsages kjøper billett. Billett og bevis vises ved inngang til arrangementet. Send gjerne en mail til festivalen om hvilke programposter dere skal på til annette.seglem@litteraturfestival.no.

Student

Studenter har 50 % rabatt på festivalpass.