25.–26. mai 2021 arrangerer vi igjen Komma, visningsarena for litteratur. Meld deg på i dag!

Med Komma ønsker vi å synliggjøre god litteratur og bidra til bedre spredning, større bredde og mangfold innen Den kulturelle skolesekken og i andre sammenhenger der det er ønske og behov for god formidling av litteratur.

Komma er et samarbeid mellom Den kulturelle skolesekken i Innlandet, Den kulturelle skolesekken i Viken, Turnéorganisasjonen, Forfattersentrum, Norsk Litteraturfestival og Kulturtanken. Et programråd har valgt ut hvilke produksjoner som vises under Komma. Utvalget er basert på produksjoner som produsenter, forfattere og fylker har meldt inn. 

Komma foregår på Lillehammer rett i forkant av Pegasusfestivalen. I tillegg til visninger inviterer vi til felles lunsjer og festmiddag. Vi lover faglig påfyll og god stemning med nye og gamle venner. Vi har fokus på smittervern og legger til rette for trygge rammer omkring arrangementene. Vi forholder oss til de til en hver tid gjeldende anbefalingene til FHI og følger de nasjonale retningslinjene for arrangement. 

I tillegg til Komma-programmet vil det være mulig å melde seg på del av Pegasusarrangementene mandag – lørdag ved ledig kapasitet. Arrangementene har i år begrenset publikumskapasitet av smittvernshensyn. 

Årets festivalhotell:

Festivalhotellet for KOMMA blir i år Hammer hotell. Her skal vi bo, kose oss og spise godt. Husk å meld deg på middagen samtidig som du registrerer din deltakelse på Komma. Overnatting koster kr. 1100,- pr. natt, og da er frokost inkludert. Du registrerer dine behov for overnatting når du melder deg på Komma.

Registrering for Komma foregår på festivalkontoret til Norsk Litteraturfestival, vis a vis Lillehammer kino.

Lunsj serveres kl. 12.00 mandag og 12.15 tirsdag. Lunsjen er inkludert i passet ditt.