Komma – visningsarena for litteratur

30. – 31. mai 2022 er det duket for Komma, visningsarena for litteraturproduksjoner.

Seminaret foregår på Lillehammer de første dagene under Norsk Litteraturfestival. I tillegg til visninger og faglig påfyll inviterer vi til felles lunsjer og festmiddag. Vi lover god stemning med nye og gamle venner. 

Med Komma ønsker vi å synliggjøre god litteratur og bidra til bedre spredning, større bredde og mangfold innen Den kulturelle skolesekken og i andre sammenhenger der det er ønske og behov for god formidling av litteratur.

Nå inviterer vi alle forfattere og formidlere som ønsker å turnere i DKS til å melde inn sine produksjoner. Innmeldingen er åpen mellom 13. september og 31. oktober.

Komma er et samarbeid mellom Den kulturelle skolesekken i Innlandet, Den kulturelle skolesekken i Viken, Forfattersentrum, Norsk Litteraturfestival og Kulturtanken. Et programråd har valgt ut hvilke produksjoner som vises under Komma. Utvalget er basert på produksjoner som produsenter, forfattere og fylker har meldt inn.

Vi har fokus på smittevern og legger til rette for trygge rammer omkring arrangementene. Vi forholder oss til de til en hver tid gjeldende anbefalingene til FHI og følger de nasjonale retningslinjene for arrangement.