Komma – visningsarena for litteratur

25.–26. mai 2021 er det duket for Komma, visningsarena for litteraturproduksjoner.

Seminaret foregår på Lillehammer rett i forkant av Norsk Litteraturfestival. I tillegg til visninger og faglig påfyll inviterer vi til felles lunsjer og festmiddag. Vi lover god stemning med nye og gamle venner. 

Les mer om årets program her.

Vi har fokus på smittervern og legger til rette for trygge rammer omkring arrangementene. Vi forholder oss til de til en hver tid gjeldende anbefalingene til FHI og følger de nasjonale retningslinjene for arrangement. 

Med Komma ønsker vi å synliggjøre god litteratur og bidra til bedre spredning, større bredde og mangfold innen Den kulturelle skolesekken og i andre sammenhenger der det er ønske og behov for god formidling av litteratur. 

Komma er et samarbeid mellom Den kulturelle skolesekken i Innlandet, Den kulturelle skolesekken i Viken, Forfattersentrum, Norsk Litteraturfestival og Kulturtanken. Et programråd har valgt ut hvilke produksjoner som vises under Komma. Utvalget er basert på produksjoner som produsenter, forfattere og fylker har meldt inn. 

Se praktisk informasjon under. 

Praktisk informasjon:

Festivalhotellet for KOMMA blir i år Hammer hotell. Her skal vi bo, kose oss og spise godt. Husk å meld deg på middagen samtidig som du registrerer din deltakelse på Komma. Overnatting koster kr. 1100,- pr. natt, og da er frokost inkludert. Du registrerer dine behov for overnatting når du melder deg på Komma.

Registrering for Komma foregår på festivalkontoret til Norsk Litteraturfestival, vis a vis Lillehammer kino.

Lunsj serveres kl. 11.00 tirsdag og 12.15 onsdag. Lunsjen er inkludert i passet ditt.

Pris: kr. 1400 for seminarpass to dager | kr. 800 for dagspass