Komma – visningsarena for litteratur

22. – 23. mai 2023 er det duket for Komma, visningsarena for litteraturproduksjoner.

Seminaret foregår på Lillehammer de første dagene under Norsk Litteraturfestival. I tillegg til visninger og faglig påfyll inviterer vi til felles lunsjer og festmiddag. Vi lover god stemning med nye og gamle venner. 

Med Komma ønsker vi å synliggjøre god litteratur og bidra til bedre spredning, større bredde og mangfold innen Den kulturelle skolesekken og i andre sammenhenger der det er ønske og behov for god formidling av litteratur.

Komma er et samarbeid mellom Den kulturelle skolesekken i Innlandet, Den kulturelle skolesekken i Viken, Forfattersentrum, Norsk Litteraturfestival og Kulturtanken. Et programråd har valgt ut hvilke produksjoner som vises under Komma. Utvalget er basert på produksjoner som produsenter, forfattere og fylker har meldt inn.

Praktisk informasjon:

Festivalhotellet for Komma blir i år Hammer hotell. Her skal vi bo, kose oss og spise godt. Husk å melde deg på middagen samtidig som du registrerer din deltakelse på Komma. Overnatting koster kr. 1750,- pr. natt, og da er frokost inkludert. Du registrerer dine behov for overnatting når du melder deg på Komma.

Registrering for Komma foregår på festivalkontoret til Norsk Litteraturfestival, på Leseriet.

Lunsj serveres kl. 13.10 mandag og 12.45 tirsdag. Lunsjen er inkludert i passet ditt.

Pris: kr. 1500 for seminarpass to dager | kr. 800 for dagspass