Podkaster

Åpen Lesesirkel: Nina Lykke - Full spredning

14. april 2020

Få en introduksjon til Nina Lykkes bok Full spredning, og opplesning fra forfatteren selv. Perfekt som inspirasjon i forbindelse med egen lesing eller som startkabel når du skal skal snakke om boka med andre. Kan også abonneres på og lyttes til i Spotify og iTunes.

Åpen Lesesirkel: Valeria Luiselli - Arkiv over bortkomne barn

23. mars 2020

Få en introduksjon til Valeria Luisellis bok Arkiv over bortkomne barn. Perfekt som inspirasjon i forbindelse med egen lesing eller som startkabel når du skal skal snakke om boka med andre. Kan også abonneres på og lyttes til i Spotify og iTunes.

Åpen Lesesirkel: Marit Eikemo - Hardanger

09. mars 2020

Få en introduksjon til Marit Eikemos novellesamling, Hardanger, samt opplesning fra forfatteren selv. Perfekt som startkabel når du skal skal snakke om boka med andre. Kan også abonneres på og lyttes til i Spotify og iTunes.

Åpen Lesesirkel: Ocean Vuong - På jorda er vi glimtvis vakre

17. februar 2020

Få en introduksjon til en av vår tids aller viktigste stemmer. Vietnamesisk-amerikanske Ocean Vuongs første bok, Natthimmel med kulehól, havnet på samtlige oppsummeringslister over de beste bøkene i USA da den ble gitt ut i 2016. Vuongs følsomhet og eleganse i sin behandling av tematikk som vold, seksualitet, fattigdom og dobbel utenforskap har gitt ham fans over hele verden, så da hans første roman, På jorda er vi glimtvis vakre, kom et par år senere ble den som ventet en sensasjon. De to bøkene har to ulike innfallsvinkler til samme historie: På sin første sommerjobb møter Ocean Trevor, og de to utvikler et forhold som er like vanskelig som hjemmesituasjonen til Ocean. Det hjelper ikke hvor mye kjærlighet Ocean føler for moren, eller for Trevor, han kan ikke redde noen av dem. Men han kan redde seg selv?

Kan også abonneres på og lyttes til i Spotify og iTunes.

Åpen Lesesirkel: Mariana Enriquez - Ting vi mistet i brannen

27. januar 2020

En introduksjon til argentinske Mariana Enriquez‘ novellesamling Ting vi mistet i brannen, inkludert opplesning av forfatteren selv på engelsk. Perfekt som startkabel når du skal snakke om boka med andre. Kan også abonneres på og lyttes til i Spotify og iTunes.

Åpen Lesesirkel: Agnes Ravatn - Dei sju dørene

15. januar 2020

Få en kort introduksjon til Agnes Ravatns bok Dei sju dørene, samt opplesning fra forfatteren selv. Perfekt som startkabel når du skal skal snakke om boka med andre. Kan også abonneres på og lyttes til i Spotify og iTunes.