Billetter

Billetter kjøper du her, eller hos vår billettleverandør! I tillegg finner du link til billetter på hver enkelt programpost og på Facebook-siden vår. Du kan også kjøpe billetter på Gravdahl Bokhandel i Lillehammer sentrum. 

I 2019 har vårt Festivalkontor, på Lillehammer kino, åpent: 
Mandag 20. mai: 10-17
Tirsdag 21. mai til fredag 24. mai: 09-20
Lørdag 25. mai 10-18
Søndag 26. mai 12-15

 


 

Du kan også kjøpe billett hos festivalbokhandelen Gravdahl Bokhandel i Storgata i Lillehammer. (hele året) og på festivalkontoret (åpent 20. – 26. mai 2019).

(Har du ikke din billett kan du hente billetten din på festivalkontoret ved å oppgi navn og epost, og ha med ID.)

Festivalpass 2019

Festivalpass gjelder for alle arrangement i regi av festivalen fra og med tirsdag til og med søndag, med forbehold om ledige plasser eller om annet er spesifisert. Dagspass gjelder for alle arrangement i regi av festivalen den aktuelle dagen, med forbehold om ledige plasser eller om annet er spesifisert. Dagspass kjøpes for valgfri dag og byttes i bånd for den aktuelle dagen på festivalkontoret under festivalen. Alle pass gir også fri inngang på Lillehammer Kunstmuseum under festivalen.

Husk å bytte billetten til bånd på festivalkontoret under festivalen. 

Garantibillett: Kun for deg som har kjøpt et pass: har du kjøpt et festivalpass eller dagspass kan du kjøpe garantibilletter i tillegg. Du får tilgang til garantibillettene (som koster 10 kr) via en promokode som sendes til deg når du kjøper pass. Husk å vise både billetten og passet ditt ved inngangen. Denne ordningen gjelder kun kjøpte festivalpass og dagspass.

  Billettype        Pris
Festivalpass Ordinær 1990,- 
  Student 990,- 
Dagspass Ordinær 890,- 

Barn

Barn 0-2 år går gratis.

Ledsager

Ledsager går gratis med godkjent ledsagerbevis. Den som ledsages kjøper ordinær billett. Billett og bevis vises ved inngang til arrangementet. Send gjerne en mail til festivalen om hvilke programposter dere skal på til annette.seglem@litteraturfestival.no.

Student

Studenter har 50 % rabatt på festivalpass.