KOMMA

I vår arrangerer vi igjen Komma, visningsarena for litteratur. Hold av datoene 25. – 26. mai 2020.

Med Komma ønsker vi å synliggjøre god litteratur og bidra til bedre spredning, større bredde og mangfold innen Den kulturelle skolesekken og i andre sammenhenger der det er ønske og behov for god formidling av litteratur.

Komma er et samarbeid mellom Den kulturelle skolesekken i Oppland, Den kulturelle skolesekken i Akershus, Turnéorganisasjonen, Forfattersentrum, Norsk Litteraturfestival og Kulturtanken. Et programråd har valgt ut hvilke produksjoner som vises under Komma. Utvalget er basert på produksjoner som produsenter, forfattere og fylker har meldt inn. 

PROGRAM

PRAKTISK INFO

PÅMELDING

Komma foregår på Lillehammer rett i forkant av Norsk Litteraturfestival. I tillegg til visninger inviterer vi til felles lunsjer, festmiddag og Litteraturfestivalens åpningsforestilling. Vi lover faglig påfyll og god stemning med nye og gamle venner.

For de av dere som ønsker å bli med videre på Norsk Litteraturfestival får du som Kommadeltaker et ekstra godt tilbud på festivalpass. Det vil også bli mulig å oppleve en del av Pegasusarrangementene på mandag, tirsdag og onsdag. Bruk ditt Komma-pass som billett.