Nå er det mulig å kjøpe gavekort, festivalpass, og billetter til festival 2024!

Nyhet: For første gang kan man kjøpe gavekort, til beløp tilsvarende festivalens arrangementer (180,-/280,-/380) – blir det årets julegave til bokelskeren i familien? Gavekort finner du her.

Eller kanskje du vil skaffe deg ett av et begrenset antall early-bird festivalpass til kun 1450,- (ordinær pris 2090,-)? Early-bird festivalpass finner du herDe første vi la ut ble revet vekk, så vi har lagt ut noen få til. Vær rask!

Husk også å følge med på vår julekalender: 24 dager fylt med fantastiske premier, og ikke minst offentliggjøring av og salgsstart på en rekke programposter i 2024-festivalen. Følg med på Facebook og/eller Instagram og benytt muligheten til å vinne hver dag.

Ikke en heldig vinner? Vi slipper billetter til programpostene samtidig som de annonseres, billettlenke finner du på hver enkelt programpost i programoversikten, eller samlet her.