Om Pegasus

Pegasus formidler litteratur til barn og unge gjennom  hele av året i form av kurs og verksteder, konkurranser og aktiviteter, forfattermøter, prisutdelinger og tekstlesing.

Pegasus-programmet holder høy kunstnerisk kvalitet og representerer bredde, både med hensyn til sjangre, språk og formidlingsform. Gjennom samarbeid med skoler og barnehager når Pegasus ut til et bredt publikum og presenterer etablerte og yngre forfatterne/illustratører side om side.

Norsk litteraturfestival skal også være en viktig møteplass for et voksent publikum med interesse for barne- og ungdomslitteratur og tilby et faglig interessant program.

Norsk Litteraturfestivals tilbud til barn og unge har navnet PEGASUS, etter en navnekonkurranse i 2007 da festivalens omfattende satsning på barn og unge ble etablert. Les mer om hvor ordet Pegasus kommer fra her.

I programmet kan du velge «Pegasus», symbolisert ved hesten Pegasus, og få opp liste over alle arrangement for barn og unge. Deler av Pegasusprogrammet slippes i februar, så følg med!

 

Leselys_transparent