Årets Komma-program er fullt av fantastiske produksjoner som vi gleder oss til å vise frem. Du får mulighet til å oppleve en rekke utdrag fra og fullvisninger av produksjoner på Komma.

Opplev blant annet en musikalsk forestilling basert på Mariko Miyata-Jancey’s bok «Mieko danser», skuespiller Joakim Nesviks dramatisk tolkning av Alexander Kielland Krags ungdomsroman «Litt redd, bare», utrdrag fra to skjønnlitterære produksjoner som behandler temaer som sensur, ytringsfrihet og konflikt i totalitære regimer med Sunniva Relling Berg og Mohamed Saif al-Mofty, og en samtale mellom anerkjente barne- og ungdomsbokforfatterne Nora Dåsnes, Hannah Mileman og Monika Steinholm om serielitteratur og krim burde få plass i DKS-formidlingen.

Andre navn inkluderer: Johan Egerkrans, Ragnhild Holmås, Vibeke Koehler, Frode Eie Larsen, Håkon Marcus, Elisabeth Moseng, Christopher Pahle, Saia Stueng, Are Sende Osen og Andreas Tjernshaugen.

Se fullt program her

Komma er et samarbeid mellom Norsk Litteraturfestival, Den kulturelle skolesekken, Norsk forfattersentrum, Innlandet fylkeskommune, Akershus fylkeskommune, og Buskerud fylkeskommune.

Med Komma ønsker vi å synliggjøre god litteratur og bidra til bedre spredning, større bredde og mangfold innen Den kulturelle skolesekken og i andre sammenhenger der det er ønske og behov for god formidling av litteratur.

Praktisk informasjon om priser, opphold, osv. 

Meld deg på her!