Med 265 arrangementer kan det bli vanskelig å velge! Vi har derfor laget flere festivalløyper for å gjøre det lettere for deg.

Hva med Undset-løypa: Nobelprisvinneren Sigrid Undset er en av festivalens bærebjelker. Se programmet som belyser hennes forfatterskap.

Eller kanskje Festløypa: Folk kommer tilbake til Norsk Litteraturfestival år etter år på grunn av den gode atmosfæren. Også i år har vi mye festlig å by på.

Verden rundt-løypa er fint å få med seg hvis du vil holde deg oppdatert på det som rører seg utenfor Norges grenser. Også i år har vi invitert forfattere fra alle verdenshjørner til Norsk Litteraturfestival, og i løpet av festivalen kan du møte forfattere fra 15 land.

Vi har også noen nye løyper, blant annet:

Andre verdenskrigs-løypa: Psykologene sier at krigsopplevelser går i arv i tre generasjoner, først i fjerde generasjon er man fri. Hvordan ser vi på andre verdenskrig i dag? Og hvordan formidler vi erfaringene fra tidligere generasjoner til fjerde generasjon?

Og Kjærlighetsløypa: Kjærlighet og relasjoner utgjør en utømmelig kilde til god litteratur, så hva er mer naturlig enn en kjærlighetsløype på Norsk Litteraturfestival?

Se alle løypene her!